Udruženje vinara i vinogradara subotičkog rejona

Udruženje vinara i vinogradara sa oznakom geografskog porekla "Subotički rejon" osnovali smo početkom jeseni 2014. s namerom da svojim znanjem, umećem, iskustvom i ljubavlju zajedno stvaramo, afirmišemo, promovišemo i plasiramo kvalitetna vina Subotičkog rejona.

Dugogodišnja tradicija vinarstva i vinogradarstva ovog kraja daje nam za pravo da verujemo u naš kvalitet, razvijamo ga, unapređujemo i čuvamo.

Dobrom vinu treba dobro grožđe i dobar vinar, te su vinari i vinogradari upućeni jedni na druge, a međusobnom saradnjom i zajedničkim nastupima kako pred nadležnim institucijama tako i na sajmovima bićemo pečat poverenja kojim želimo da overimo naša vina.

Sve to ima za cilj da dobar glas o vinu Subotičkog rejona stigne što dalje, da se naše etikete plasiraju što bolje, buteljke putuju širom sveta i probude interesovanje onih koji ih piju da nas posete i vide odakle njihova omiljena vina potiču.

Članovi Udruženja su: Vinarija Zvonko Bogdan, Vinarija Vinski dvor, Vinarija Čuvardić, Vinarija Tonković i Vinarija Dragić.